Η Vintage Toys 2019 τα “έσπασε”…!!!

ScorpioGr

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η έκθεση Vintage Toys 2019! Ήταν η 4η συνεχόμενη φορά που η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και η 6η συνολικά έκθεση. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση νοσταλγίας των παιδικών μας χρόνων και κάθε φορά το αποδεικνύει… Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη! Για μια ακόμα φορά “έσπασε” κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής κόσμου!!! Έβλεπες άτομα να έχουν έρθει όχι μόνο από Αθήνα αλλά από πολλά μέρη της Ελλάδας. Έβλεπες άτομα που στα μάτια τους φαινόταν η προσμονή αλλά ταυτόχρονα και η ανυπομονησία για να δουν την έκθεση!!! Και αυτή την φορά πραγματικά παρουσιάστηκαν τα πάντα ανεβάζοντας το επίπεδο και την προσμονή όλων για την επόμενη…!!!

Όπως αναφέρθηκε και πρίν η έκθεση είχε τα πάντα…. Cos Players (για 2η συνεχόμενη χρονιά)… τον Herbie το κατσαριδάκι να μας υποδέχεται στην είσοδο της έκθεσης…..Retro GamesΣυλλεκτικά….  Lego’s…. Pinballs (τα γνωστά φλιπεράκια) από το Athens Pinball MuseumSubbuteoκούκλεςτρενάκιαΑφίσεςΚόμικςΣυλλεκτικές Φιγούρες…. Arcade καμπίνες…. Ξύλινο ποδοσφαιράκιΕπιτραπέζια ΠαιχνίδιαΚάστρα και Πολιορκητές…. το Ελληνικό Μουσείο ΠληροφορικήςJohnny Βαβούρα on decks… και φυσικά την 1η παρουσίαση του Retrocity.gr με παρουσία από Retro υπολογιστές και παιχνιδομηχανές απο τις 10ετίες των 70’s – 80’s -90’s!!!!!
Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στον διοργανωτή της έκθεση κύριο Γιώργο Γραμματόπουλο και σε όλους τους συμμετέχοντες!!!!

Ραντεβού στην Vintage Toys 2020!!!


Σας άρεσε??? Διαδώστε το!!!

Αφήστε μια απάντηση

Name*
Email*
Url
Το μήνυμά σας*

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε HTML tags και τα χαρακτηριστικά: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>