Η ομάδα του RetroComputers.gr στο συνέδριο AthensCon 2018

ScorpioGr

Άλλη μια φοβερή έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του RetroComputers.gr στο συνέδριο AthensCon 2018 με απόλυτη επιτυχία.

Όλοι οι επισκέπτες (αλλά και εμείς οι εκθέτες εννοείται) περάσαμε και πάλι υπέροχα!!!!! :cheer:

Το φετινό συνέδριο είχε πάρα πολύ κόσμο (περισσότερο από τα τρία προηγούμενα – κατά 20% όπως είπε ο διοργανωτής) και μια μεγάλη θεματολογία με πολλά περίπτερα τα οποία είχαν ποικίλα θέματα από κόμικς, κινηματογράφο, video games, επιτραπέζια παιχνίδια, ρετρό, cosplayers, κάποιους ηθοποιούς που έδιναν αυτόγραφα κτλ.

Εμείς σχεδόν πάντα ήμασταν “γεμάτοι” από κόσμο ο οποίος με μεγάλη ευχαρίστηση έβλεπε τα ρετρό μηχανήματα και προγραμμάτιζε ή έπαιζε με χαμόγελα και επιφωνήματα νοσταλγίας από τους “μεγάλους” επισκέπτες που έβλεπαν και χρησιμοποιούσαν τα ρετρό μηχανήματα που τους ταξίδευαν πίσω στα παιδικά – εφηβικά τους χρόνια, αλλά και από τους μικρούς φίλους που τα έβλεπαν για πρώτη φορά από κοντά σχηματίζοντας μια άποψη πώς ήταν τα πράγματα παλαιότερα. (η φράση “Πω πω τι μου θύμησες τώρα” έσπασε τα κοντέρ)!!!

Μας επισκέφτηκαν πολλοί γνωστοί και φίλοι μας που τα είπαμε σε ένα πολύ ωραίο και φιλικό κλίμα και φυσικά παίξαμε στα ρετρό μηχανάκια. Δεν είδα κάποιους που ήρθαν το απόγευμα του Σαββάτου δυστυχώς αφού έφυγα λίγο νωρίτερα επειδή είχα μια προσωπική δουλειά ( :feilong: ) – θα τα πούμε σε επόμενη συνάντηση ή έκθεση παιδιά!

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τον διοργανωτή του συνεδρίου Αντρέα Πεφάνη που μας κάλεσε στο AthensCon 2018 και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και πάλι (όπως πάντα με όλους).

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του RetroComputers.gr που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και πάλι για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ ωραία έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών!

Να καλωσορίσουμε επί την ευκαιρία και το νέο εκθέτη μας Δημήτρη (ScorpioGr) που έλαβε μέρος πρώτη φορά σε έκθεση μας!

Επίσης να ευχαριστήσω την Ολυμπία η οποία ήρθε ξανά από την Θεσσαλονίκη για να παραστεί και σε αυτή την έκθεση μας!

Επίσης να ευχαριστήσω και τον sly*m που παρόλο το πρόβλημα με το πόδι του ήρθε να μας δει και να βοηθήσει (μαζί με τον “κολλητό” του Λέων).

Ένα έξτρα ευχαριστώ επίσης στους Dark Knight και GracefulAssassin που ενώ υπηρετούν την μαμά πατρίδα αυτή τη στιγμή, παρόλα αυτά κατάφεραν και ήρθαν ως ενεργοί εκθέτες στην έκθεση μας!!!!!

Φωτογραφίες και βίντεο θα ανεβάσω σύντομα καθώς δεν προλαβαίνω αυτή τη στιγμή (ασχολούμαι με πολλά πράγματα ο άτιμος… τι να κάνουμε? :P )

Παραθέτω τους εκθέτες που έλαβαν μέρος στην έκθεση μας με εντελώς τυχαία σειρά :

Chdlee

Glaros

Aidivn

Fotis_KFOR

Djbeast

Orfeas

Αλέξανδρος

RainStormRkr

Ethaniel

Fanny

Dark Knight

Stabill

Lliont

ScorpioGr

GracefulAssassin

Sly*m

(Αναδημοσίευση απο το Retrocomputers.gr)

Περισσότερα στο Forum του RetroComputers

.

Σας άρεσε??? Διαδώστε το!!!

Αφήστε μια απάντηση

Name*
Email*
Url
Το μήνυμά σας*

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε HTML tags και τα χαρακτηριστικά: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>